Iratkozz fel!

Segítség, nyerni szeretnénk!

2008.10.18. 20:36 SZKRCHRD

Bár a Pumpa! kisfilmsorozat elsősorban a közönség és persze saját magunk szórakoztatására jött létre, mi voltunk olyan szemetek, hogy az első videónkkal beneveztünk az AmRest Kft. által kiírt KFC Twister videópályázatra.

Hiába vagyunk hatalmas ászok, hiába übereli a videónk az eddig feltöltött, mobiltelefonnal készített, gyenge minőségű felvételeket, van pár komoly pályamű is, amik durván rontják a nyerési esélyeinket, ezért szükségünk lesz a segítségetekre:

Annyi a dolgotok, hogy regisztráltok az IndaVideó portálra, aztán naponta szavaztok a Talpig autógumiban pörög című kisfilmre, és erre buzdítjátok az ismerőseiteket is. Előre is köszönjük szépen a segítséget! Fogalmunk sincs, hogyan, de megháláljuk...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr812423607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása