Iratkozz fel!

#3: Fürgyé' le!

2008.08.02. 20:18 SZKRCHRD

Gyuri azt tanácsolta, "Ne fürgyé' le!", mi viszont azt mondjuk, "Fürgyé' le!", méghozzá egy szökőkútban, lehetőleg gördeszkával ruhástól belevetődve, ahogy azt mi is tettük a Pumpa!-sorozat legújabb részében.

Hmm... Elég reklámszerűre sikeredett a bevezető, de ez nyilván amiatt van, hogy lassan elforr az agyam a hetek óta tartó hőségben. Persze, ilyenkor minden normális ember a strandon élvezi a medencék hűs vizét. Mármint a normális emberek, de nem a Pumpa! banda. Mi inkább egy szökőkutat kerestünk a város közepén, ahol Szöszi és Ádám megmártózhattak a kellemesen klóros vízben.

Egyébként két okból választottuk a mostani videónak a "Fürgyé’ le!" címet: Egyrészt ezt üvöltöttük Szöszinek, mielőtt rászánta magát a produkcióra, másrészt ez a szócska vonzza a videómegosztó oldalak látogatóit, nekünk pedig jól jön a nézettség! (Most pedig gonoszul kacagva hátradőlök, és figyelem ördögi tervem működését.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr95771667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása