Iratkozz fel!

Miénk az Xbox 360

2008.11.22. 18:42 SZKRCHRD

Nem hittük volna, hogy sikerül, de Isten és sok-sok kedves szavazó segedelmével az első kisfilmünk dobogós helyezést ért el a KFC pályázatán, így nyertünk egy Xbox 360 Premium játékkonzolt és egy ingyen Twister menüre jogosító kupont! Ugyan vidéki srácok lévén ez utóbbival nem igazán tudunk mit kezdeni, azért mindkettőnek nagyon örülünk.

Köszönet jár mindenkinek, aki szavazott, továbbküldte a körleveleinket és segített kampányolni. Külön köszönjük freddyD-nek, hogy ROFL-net blogján hirdetett minket, ezzel is jópár szavazatot szerezve nekünk. Jövünk nektek eggyel! ;)

Olvastuk a Puruttya blog méltatlankodó bejegyzését, miszerint a pályázaton több videó (köztük a miénk is) csalással kapott ilyen sok szavazatot. Nos, fiúk, nekünk is feltűnt, hogy körülbelül egy héttel a verseny vége előtt elkezdett ugrásszerűen nőni néhány videó szavazatainak száma, de el kell, hogy keserítsünk titeket: Nem mi voltunk! Úgy gondoljuk, valaki rájött, hogyan szavazhat naponta többször is, aztán - hogy ne keltsen gyanút - felszavazott még pár videót a sajátján kívül. Mázli, hogy a miénk is ezek között volt. Ha vígasztal titeket, szerintünk is ütősebb videót hoztatok össze, mint a legtöbb versenyző, szóval igazán megérdemeltétek volna a nyereményt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pumpa.blog.hu/api/trackback/id/tr172423752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása